- forumet for deg som bruker mer tid på hifi enn på data!

Forsiden - Norsk HifiPedia

Dato/klokkeslett: 18 Jul 2018, 04:02

Tidssone UTC + 1 time
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Visjoner for Norsk Hififorum
InnleggSkrevet: 20 Aug 2008, 22:40 
Avlogget
Forumadministrator
Brukerens avatar

Registrert: 20 Aug 2008, 19:52
Innlegg: 821
Bosted: Tromsø
Norsk Hififorum

Norsk HiFiForum ønsker å fremstå som et forum hvor alle skal føle seg velkomne. Dette uavhengig av merket eller prislappen på hifikomponentene.

Å nyte god musikk kan gjøres på så mange måter. Noen plugger i sin Ipod og kan dermed velge blant mange tusen melodier der de "går og rusler i de urbane strøk eller i naturen". Andre igjen legger andektig på en vinylskive på platespilleren, setter seg i lytteposisjonen og lytter kritisk til lyden som fyller lytterommet.

Det finnes personer som sitter inne med drøssevis av klassiske verk på CD. Man skulle tro at deres lidenskap for denne type musikk også ville gjenspeile seg i valget av hifi-komponenter. Men svært ofte opplever man at disse personene benytter et høyst ordinært anlegg kjøpt gjennom en hvilken som helst el-forretning og endatil gjennom Ellos.
Vårt poeng her er at ingen kan påberope seg å sitte inn med fasiten på hva som kan oppfattes som god lyd. Det er nettopp dette som gjør vår hobby så interessant.

Man kan diskutere i det vide og det brede uten at man kommer nærmere en enighet. Diskusjonene vil i annen rekke gjøre oss nysgjerrige, og vi vil derfor søke etter nye opplevelser innen hifikomponenter og musikk. Norsk Hififorum har derfor som mål å vekke nysgjerrigheten rundt ulike typer komponenter og musikk. Og som nok et resultat av denne nysgjerrigheten, ønsker vi at dere som brukere vil dele deres erfaringer med alle brukere av Norsk Hififorum.

Det er mange måter å formidle sine meninger og synspunkter på. Vårt ønske er at brukerne skal behandle hverandre med respekt, dette med hensyn til framtoning og språkbruk. Man kommer lengst i en diskusjon ved å holde seg på et sympatisk og saklig nivå. Dog skal det være rom for heftige diskusjoner, men da uten personsjikane og annen krenkende framferd.


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support