Norsk HifiForum
http://norskhififorum.no/forum/

Huldra 10
http://norskhififorum.no/forum/viewtopic.php?f=13&t=1918
Side 1 av 1

Forfatter:  ketilrh [ 10 Mai 2016, 21:10 ]
Innleggets emne:  Huldra 10

Jeg har kjøpt en nydelig Huldra 10. Desverre er det tidvis kontaktproblemer i høyre kanal:

Når jeg bruker radio fungerer den perfekt.
Når jeg bruker phonoinngangen er det svakt og dårlig/skurrende signal i høyre kanal. Lignende problem med aux.

Problemet er det samme uansett hvilke høyttalerutganger jeg bruker, eller om jeg bruker hodetelefon. Det skurrer verken i volum eller balansekontrollen. Jeg tipper derfor at problemet sitter ganske tidlig i signalkjeden.

Jeg har åpnet den og sprayet elektronikkrens og kontaktspray inn i phonobryteren og trykket denne inn og ut. Etterpå fungerer den perfekt .... en stund, dvs noen dager. Så er problemet tilbake. Denne operasjonen har jeg gjort mange ganger, og problemet vender stadig tilbake.

Hva kan jeg gjøre? Er det korrosjon i venderen som mine sprayer ikke får ordentlig bort? Jeg har brukt Biltema sine produkter: Elektronikkrengjøring og Contact Protect. Bør jeg prøve noe annet, i så fall hva? Eller er det et helt annet problem?

Hilsen Ketil

Forfatter:  knerten [ 14 Mai 2016, 21:22 ]
Innleggets emne:  Re: Huldra 10

Hei. Det kan ofte skyldes dårlige loddinger av kontaktene bak på apparatet da disse blir utsatt for fysiske påkjenninger.
Skru løs bunnplaten så kommer du til på undersiden av printkortet.
Er ofte lett å se hvis disse loddingene er dårlige.


Mvh.
Ole J

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/